Στο Τετραήμερο Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Φυλής προς Τιμή των Πολιούχων Αγίων των Άνω Λιοσίων, Κωνσταντίνου και Ελένης: Η Συμμετοχή της Δημοτικής Παράταξης "Αλλάζουμε"

 

Ολοκληρώθηκε το τετραήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Φυλής προς τιμή των πολιούχων Αγίων των Άνω Λιοσίων, Κωνσταντίνου και Ελένης. 

Η δημοτική παράταξη "Αλλάζουμε" έδωσε δυναμικό παρών στις εκδηλώσεις. Ο επικεφαλής της παράταξης, Χρήστος Ρούσσας, παρευρέθηκε μαζί με τον δημοτικό σύμβουλο Διονύση Βλάχο, τον τοπικό σύμβουλο Γιάννη Αυγουλή και αρκετά μέλη της παράταξης. Η παρουσία τους υπογράμμισε τη δέσμευση της παράταξης να υποστηρίζει ενεργά την πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής.

Παράλληλα, οι πολιτιστικοί σύλλογοι της περιοχής απέδειξαν για ακόμη μία φορά την αφοσίωσή τους στον πολιτισμό και την παράδοση. Παρά το γεγονός ότι δεν έλαβαν την ετήσια επιχορήγηση από τον Δήμο, κατάφεραν να φιλοξενήσουν τους επισκέπτες του πανηγυριού προσφέροντάς τους δωρεάν τσίπουρα και εκλεκτά εδέσματα. Αυτή η ανιδιοτελής προσφορά είναι άξια συγχαρητηρίων και αποδεικνύει την ισχυρή θέληση των συλλόγων να διατηρήσουν ζωντανή την τοπική παράδοση και φιλοξενία.

Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν παραδοσιακούς χορούς, μουσικές παραστάσεις,  και πολλές άλλες δραστηριότητες, προσφέροντας στους κατοίκους και στους επισκέπτες μοναδικές στιγμές χαράς και διασκέδασης. Η παράταξη "Αλλάζουμε" συμμετείχε ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις, ενισχύοντας το κλίμα ενότητας και συνεργασίας που επικράτησε καθ' όλη τη διάρκεια των εκδηλώσεων.

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες και τους διοργανωτές για την διοργάνωση.

Ιδιαίτερα, συγχαρητήρια στους πολιτιστικούς συλλόγους για την εξαιρετική δουλειά τους και την υποδειγματική φιλοξενία που προσέφεραν. Η παράταξη "Αλλάζουμε" θα συνεχίσει να υποστηρίζει τέτοιες πρωτοβουλίες που ενισχύουν την κοινωνική συνοχή και προάγουν τον πολιτισμό.









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια