ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΥΣΣΑΣ: Δήμος Φυλής... Και η υποβάθμιση συνεχίζεται!!!

Αύριο  εγκρίνεται το σχέδιο μετεγκατάστασης των  μεταφορικών  επιχειρήσεων όλης της Αττικής, που αλλού; στη Φυλή… άλλο ένα θέμα σοβαρό, που έχει να κάνει με την υποβάθμιση της περιοχής και δεν έχει έρθει ποτέ στο δημοτικό συμβούλιο να ενημερωθούν οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι παρατάξεις.

Αντ’ αυτού φτάσαμε να μαθαίνουμε από τα κανάλια γι’ αυτό  το τόσο σοβαρό θέμα, που φέρνει επιπλέον επιβάρυνση στη περιοχή μας!!!

Μάθαμε πως θα μετεγκατασταθούν εδώ 500 μεταφορικές εταιρείες  και 4.000 φορτηγά θα περνάνε καθημερινά μέσα απο τον αστικό ιστό της περιοχής,  δημιουργώντας επιπλέον όχληση στον ήδη υποβαθμισμένο και ταλαιπωρημένο Δήμο μας!

Ολόκληρο το βίντεο από την συνέντευξη εδώ

Και ενώ ο δήμος Αθηναίων εύλογα πανηγυρίζει για την απομάκρυνση αυτών των εγκαταστάσεων, η διοίκηση του δικού μας δήμου παρουσιάζει σαν μεγάλη επιτυχία και κατάκτηση  το κυκλοφοριακό κομφούζιο που θα μεταφερθεί από την Αθήνα στη περιοχή   και την επιπλέον  περιβαλλοντική επιβάρυνση που θα συντελεστεί!

Η κατάσταση που επικρατεί στις μεταφορικές που θελέι να ξεφορτωθεί ο Δήμος Αθηναίων

Τελικά σε αυτόν τον δήμο, θα πάψουμε κάποια στιγμή να είμαστε το επί πληρωμής αποχωρητήριο όλης της χώρας;

Θα σεβαστούμε ποτέ την υγεία μας , τις περιουσίες μας και την παρακαταθήκη που θα αφήσουμε στα παιδιά μας;

Κύριοι εύχομαι σε “επόμενη εκπομπή” μην μάθουμε και για την μετεγκατάσταση στη περιοχή μας, της δομής προσφύγων, των παράνομων σκραπ και παράνομων εταιρειών ανακύκλωσης, που ακούγεται πως  ο δήμος Αθηναίων έχει αποφασίσει να διώξει…!!!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια