ΓΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ - ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ - ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 𝟐𝟎.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎€ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ!

ΓΙΝΑΜΕ ΠΑΛΙ ΡΕΖΙΛΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ - ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Η ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ - ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 𝟐𝟎.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎€ ΤΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ!

Μείζον πολιτικό θέμα δημιουργήθηκε με σχετική ερώτηση στη Βουλή, που αφορά τις οικονομικές ατασθαλίες του δήμου Φυλής.
Συγκεκριμένα στις 21-07-2023, 12 βουλευτές ζητούν με ερώτημά τους, από τους Υπουργούς Δικαιοσύνης και Εσωτερικών, να απαντήσουν για την "Πολυετή, χωρίς καταλογισμό ευθυνών, κακοδιαχείριση δημοσίων πόρων, στο δήμο Φυλής".
Στο συγκεκριμένο ερώτημα οι βουλευτές, αναφέρονται στις εκθέσεις Ορκωτών Ελεγκτών του δήμου Φυλής, αλλά και σε αποφάσεις της οικονομικής επιτροπής. Κάνουν λόγο για παραποιημένα και ανύπαρκτα χρηματικά εντάλματα που εκδόθηκαν , αλλά και για μη έκδοση γραμματίων είσπραξης, ποσού που ξεπερνά τα 8 εκατομμύρια ευρώ και τα οποία έχουν καταβληθεί από τον ΕΔΣΝΑ.
Το συνολικό ποσό κακοδιαχείρισης, ξεπερνά τα 𝟐𝟎 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα πάντα με την σχετική ερώτηση στη Βουλή.
Είναι προφανές, ότι μέχρι να απαντήσουν οι υπουργοί Δικαιοσύνης και Εσωτερικών , θα πρέπει να δώσει πειστικές απαντήσεις ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς στην τοπική κοινωνία για όλα όσα θα συζητηθούν στη Βουλή , όσον αφορά τις οικονομικές ατασθαλίες του Δήμου Φυλής.
Θα πρέπει να απαντήσει που έχουν πάει τα 𝟐𝟎 εκατομμύρια ευρώ που καταγγέλλουν οι 'Ελληνες βουλευτές ότι λείπουν από τα ταμεία του δήμου.
Τις ίδιες απαντήσεις θα πρέπει να δώσουν και όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του.
Συμφωνούν, όσοι πολιτεύονται μαζί του με το όργιο κακοδιαχείρισης του δήμου Φυλής που καταγγέλλουν οι Έλληνες βουλευτές στο κοινοβούλιο;
Συμφωνούν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του Χρήστου Παππού να γινόμαστε για ακόμα μία φορά ρεζίλι σε όλη την Ελλάδα;
Η τοπική κοινωνία δεν ανέχεται άλλο ο δήμος μας να είναι για μία ακόμα φορά το κακό παράδειγμα και δακτυλοδεικτούμενος για οικονομικές ατασθαλίες εξαιτίας του δημάρχου Χρήστου Παππού και της διοίκησης του.
Για το συγκεκριμένο θέμα ο υποψήφιος δήμαρχος Φυλής Χρήστος Ρούσσας δήλωσε τα εξής:
"Εμείς δεν θα περιμένουμε να συζητηθεί το θέμα στο ελληνικό κοινοβούλιο. Θα το φέρουμε άμεσα στο δημοτικό συμβούλιο και θα ζητήσουμε εξηγήσεις από τη δημοτική αρχή.
Αν και μας έχουν συνηθίσει να μην απαντούν επί της ουσίας σε τίποτα, εμείς θα επιμείνουμε. Γιατί εκφράζουμε μια άλλη νοοτροπία στον τρόπο που πολιτευόμαστε. Θέλουμε διαφάνεια σε όλα. Θέλουμε να λάμψει το φως της αλήθειας. Δεν θα παρασυρθούμε στη διαπλοκή, το σκοτάδι και τις πρακτικές της σημερινής δημοτικής αρχής"


ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ 12 ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια