ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΟΥΣΣΑΣ:Δωρέαν Ρεύμα ;;;

Δεν έχει τέλος ο εμπαιγμός και η κοροϊδία της διοίκησης Παππού σε συμπολίτες μας, υποσχόμενη δωρεάν ρεύμα, εν μέσω προεκλογικής περιόδου από το φωτοβολταϊκό πάρκο της χωματερής.

Και μάλιστα, χωρίς καμία απόφαση δημοτικού συμβουλίου, που να αναφέρει το γεγονός και τα κριτήρια που θα δοθεί το δωρεάν ρεύμα.

Χαρακτηριστικό του εμπαιγμού είναι ότι πρόσφατα, σε ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ Δημοτικό Συμβούλιο, κληθήκαμε να ψηφίσουμε τη μείωση της ισχύος του φωτοβολταϊκού πάρκου από 10MW σε 6MW, από τα οποία έχουν "κατασκευαστεί" μόλις 3MW!!!

Σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, εν ενεργεία αντιδήμαρχοι αλλά και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης Παππού, ζητούν από τους πολίτες, είτε σε συγκεντρώσεις, είτε επιστρατεύοντας εργαζόμενους του δήμου Φυλής σε λειτουργία τηλεφωνικού κέντρου, να περάσουν απο τα ΓΡΑΦΕΙΑ τους προκειμένου να τους βοηθήσουν να κάνουν αιτήσεις για το δωρεάν ρεύμα!!!

Αν αυτό δε λέγεται εκμετάλλευση της ανθρώπινης ανέχειας, τότε πώς λέγεται;;;

Εμείς, όπως είχαμε υποσχεθεί, πήγαμε στο φωτοβολταϊκό πάρκο και καταγράψαμε σε βίντεο, ένα έργο απολύτως ανολοκλήρωτο, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ και αισθητά μειωμένο, από τις υποσχέσεις με τις οποίες πολλούς μήνες «μπουκώνουν» τους πολίτες.
Για το λόγο αυτόν:

Καλούμε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της διοίκησης Παππού να σταματήσουν να πουλούν ψεύτικες υποσχέσεις για ψηφοθηρικούς λόγους, ειδάλλως θα αναγκαστούμε να μιλήσουμε με ονοματεπώνυμα.

Καλούμε τους πολίτες να μην παρασύρονται από ψεύτικες υποσχέσεις που δίνονται από τους διοικούντες, παραμονές των εκλογών και θα ξεχαστούν την επόμενη μέρα.
Φτάνει πια!!!

Και ξεκαθαρίζουμε πως εμείς είμαστε υπέρ ενός μεγαλύτερου φωτοβολταϊκού πάρκου και δωρεάν ρεύματος σε όλους τους Δημότες.

Άλλωστε το δικαιούνται απο την υποβάθμιση που έχουν υποστεί ολα αυτά τα Χρόνια !!!





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια