𝝥𝝾𝝺𝞄𝝿𝝺𝝶𝝷ής, 𝝴𝝼𝝷𝝾𝞄𝞂𝝸ώ𝝳𝝶ς 𝝹𝝰𝝸 𝝿𝝾𝝺𝝺ά 𝞄𝝿𝝾𝞂𝞆ό𝝻𝝴𝝼𝝶, 𝝶 𝝹𝝴𝝼𝞃𝞀𝝸𝝹ή 𝝿𝝾𝝺𝝸𝞃𝝸𝝹ή 𝝾𝝻𝝸𝝺ί𝝰 𝞃𝝾𝞄 𝝪𝝿𝝾𝞇ή𝞅𝝸𝝾𝞄 𝝙𝝶𝝻ά𝞀𝞆𝝾𝞄 𝝫𝞄𝝺ής 𝝬𝞀ή𝞂𝞃𝝾𝞄 𝝦𝝾ύ𝞂𝞂𝝰.

Ζήτησε από τους πολίτες εντολή να σταθεί απέναντι σε πρακτικές παντοδυναμίας

Μήνυμα ότι στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου οι πολίτες του Δήμου Φυλής θα στηρίξουν την πραγματική αλλαγή σελίδας στον τόπο, έστειλαν οι εκατοντάδες φίλοι και ψηφοφόροι της παράταξης “αλλάΖουμε” στην κεντρική προεκλογική ομιλία του επικεφαλής και Υποψήφιου Δημάρχου Φυλής Χρήστου Ρούσσα.
Το κλίμα ήταν πανηγυρικό και ελπιδοφόρο και ο Χρήστος Ρούσσας διέκοψε πολλές φορές την ομιλία του για να ανταλλάξει συνθήματα με το κοινό!

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φυλής κατηγόρησε τη διοίκηση του Δήμου για αδιαφάνεια, αδυναμία, λογοδοσία και ασέβεια στους θεσμούς, καθώς και για υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα. “Υπόσχονται τουριστική ανάπτυξη και ότι θα κάνουν τον τόπο μας Αράχοβα της Αττικής. Μόνο που η… Αράχοβα είναι πλέον γεμάτη στάχτη και οι επιχειρηματίες της περιοχής αγωνιούν, όχι για το αν θα έρθουν τουρίστες, αλλά για ώτο αν θα επιβιώσουν την επόμενη μέρα” τόνισε.
Ανέφερε επίσης:
“Υπόσχονται, εδώ και 10 χρόνια, αντιπλημμυρικά έργα, αλλά στην πρώτη πλημμύρα οι δρόμοι γίνονται ποτάμια και η πόλη μοιάζει ανοχύρωτη. Υπόσχονται ότι θα πατάξουν την παραβατικότητα, αλλά κάθε βράδυ οι αδέσποτες σφαίρες πέφτουν βροχή και είναι θαύμα που δεν έχουν συμβεί μέχρι στιγμής τα χειρότερα.
Υπόσχονται ότι θα κλείσουν τη χωματερή, αλλά η χωματερή παραμένει. Υπόσχονται δωρεάν ρεύμα και καλούν καθημερινά δημότες να κάνουν αιτήσεις. Πώς είναι δυνατόν να κάνουν αιτήσεις όταν δεν υπάρχει καμία σύνδεση με τη ΔΕΗ;
Ο Χρήστος Ρούσσας παρουσίασε συνοπτικά το πρόγραμμά της παράταξης, το οποίο περιλαμβάνει αλλαγές στη Διοίκηση, το Περιβάλλον, την Τοπική Οικονομία και την Κοινωνική Μέριμνα και τόνισε ότι δεν θα ανεχθεί άλλο να θυσιάζουν την υγεία των κατοίκων και των παιδιών, για να θησαυρίζουν κάποιοι και κάποιοι άλλοι να παίζουν τα πολιτικά τους παιχνίδια. “Θα μας βρίσκουν μπροστά τους διαρκώς! Θα τους ταράξουμε στη νομιμότητα! Με τη δύναμη της θέλησης και τη δύναμη που θα μας δώσει η ψήφος σας, αλλάΖΟΥΜΕ τις ζωές και τον τόπο μας!”
Τέλος, δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει να πορεύεται με ήθος και διαφάνεια και ζήτησε από τους πολίτες του Δήμου, στις εκλογές του Οκτωβρίου, να του δώσουν την εντολή να σταθεί απέναντι σε πρακτικές αυθαιρεσίας, παντοδυναμίας και μονοπωλίων. “Ζητάμε να μας δώσετε δύναμη, για να κάνουμε πιο δυνατή τη δική σας φωνή στο Δημοτικό Συμβούλιο” είπε.
Αμέσως μετά, αναφέρθηκε στους υποψήφιους της παράταξης “αλλάΖουμε”, τους οποίους χαρακτήρισε άξιους και ικανούς, που διαθέτουν μεράκι και όρεξη, που θέλουν να προσφέρουν ενώ προέρχονται από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους και κοινωνικά στρώματα. “Είναι τιμή ότι περιβάλλομαι από μια σπουδαία ομάδα ανθρώπων του μόχθου, της κοινωνίας, της εργατιάς, ελεύθερους επαγγελματίες και μέλη συλλόγων που δεν έχουν τίποτα να κερδίσουν και γι' αυτό αποφάσισαν και έπραξαν με ελευθερία και συνείδηση.
Τους ευχαριστώ όλους που είναι δίπλα μου, τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, το θάρρος και την ανιδιοτέλεια με την οποία περιβάλλανε την προσπάθεια για την υλοποίηση των κοινών μας οραμάτων. Γιατί μπαίνουν μπροστάρηδες σε όσους αρνούνται να δώσουν λευκή επιταγή στη διοίκηση του Δήμου Φυλής”.
Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε η εκλεγμένη και υποψήφια δημοτική Σύμβουλος Περιστερίου με τη παράταξη του κυρίου Παχατουρίδη, κυρία Τσερούλα Κατερίνα, η οποία είναι και προσωπική φίλη του κυρίου Χρήστου Ρούσσα.

Ολόκληρη η ομιλία του Επικεφαλής της
παράταξής αλλαΖουμε Χρήστου Ρούσσα

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια